Què és la Bibliomòbil?

Segurament als pares i mares de segon ja us sonarà el nom. Als de primer potser no tant. Però no patiu! ja en sentireu parlar prou, sobretot per part dels vostres fills. Això és el que esperem.

És un projecte que vam encetar ja fa cinc cursos. És una biblioteca que no és per anar-hi sinó que és ella la que ve a nosaltres. Un armari, dissenyat exclusivament per aquesta funció, amb rodes i que va d’aula en aula, de la planta baixa, és clar! Els alumnes del Cicle Incial dediquen estones a mirar, llegir, classificar, tornar a mirar, canviar diferents tipus de llibres adequats per a la seva edat, i sobretot agafar un gust per la lectura que va més enllà d’un mecanisme consistent en desxifrar un codi escrit.

La Bibliomòbil s’ha convertit ja en tota una institució molt present en el passadís i en les aules del nostre Cicle Incial. Enguany ja tenim preparades algunes activitats, antigues i noves, que organitzarem a partir de la Bibliomòbil. La Bibliomòbil és molt més que uns prestatges on els “llibres dormen”. Podem dir que la Bibiomòbil té vida propia! (i això sense exagerar!)

Ja anirem presentant algunes activitats com: “El Museu del Conte”, “El ball del drac”, “El Concurs de Mascotes de la Bibliomòbil”, “El Taller d’il·lustradors”, etc.

Al febrer del 2007 ens van publicar un article a un portal força reconegut en l’àmbit de l’animació a la lectura infantil. Ja va ser un reconeixement a un projecte que estava començant, i encara que ens falta bastant per fer, ja està força consolidat.

Enllaç a l’article de ANIMALEC

Anuncios

Una respuesta a “Què és la Bibliomòbil?

  1. Antònia Relaño Andrés

    Hola soc el Pol Perdigones de 1 er. A del cole Turó, m’agrada molt llegir i fer dibuixos, ja em tingut a la nostre classe la bibliomóbil, i ha sigut molt “xuli” tindra-la, vàrem agafar llibres i vam fer dibuixos amb llaspissos de colors.
    Ara estic amb la meva mare veíen el bloc del cole però m’en vaig a dormir perquè demà haig de matinar.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s