Un Sant Jordi ben atapeït!

Una vegada més, la diada de Sant Jordi ha estat una diada especial per a tots els de la Primària, i en especial per als més petits. I com ja s’avançava en la web del col·legi fa uns dies, tota una sèrie d’activitats  com excusa per fomentar un objectiu “de sempre”: la lectura, la lectura plaent des de fora del concepte instructiu.

Lamentablement no disposem de prou material fotogràfic, ni trobem la “forma tècnica” de plasmar en aquest blog, una experiència que ha de ser viscuda, però en fin… així és la vida i intentem fer-vos cinc cèntims.

Pel matí, compra de llibres. I no podem dir tradicional perquè a Turó haviem trencat la tradició fa un parell o tres d’anys. Hem retornat com inaugurant el funcionament de la biblioteca del col·legi. Ho celebrem! i ja en sentireu parlar! Com no podia ser d’una altra manera, Geronimo Stilton va acaparar especial atenció entre els de segon.

dscf0078

Després d’una estona de feina a classe i de l’esbarjo de les 11 vam anar al saló d’actes a escoltar un petit concert de la coral del cicle incial amb algun reforç dels més grans. Ens vam treure l’espina clavada de no haver cantat en la jornada de portes obertes. Tot seguit i al ben mig del museu del conte, una representació en titelles de la llegenda de Sant Jordi, en una versió mai explicada! El reparto va ser: Sr. Solé i Sr. Fran (titellaires); Sr. Semis (narrador i veus); Sr. Sebastián i Sr Bonastre (banda sonora i efectes especials); i Sr. Jon (fotografia i acomodador). Sort que no està filmat en video!

    dscf0088 dscf0081   

imagen-1-224  imagen-1-228

Per la tarda… taller de punts de llibre, representació de teatre “Peter Pan” dels alumnes de 4t. i xocolata desfeta amb coca!

Capítol apart dedicarem a la segona edició del Museu del Conte, o s’hi han exposat les mascotes del Concurs de Mascotes de Biblioteca, una iniciativa que ha superat amb escreix les expectatives de participació. Però això haurà d’esperar… el dia a dia no ens dona per a molta més filigrana informativa! Ah.. i visca Sant Jordi!

Anuncios

Una respuesta a “Un Sant Jordi ben atapeït!

  1. Estíbaliz Castresana

    Es estupendo que se fomente la lectura de cualquier modo. Creo que nuestros hijos leen poco fuera del colegio, cosa que repercute en su vocabulario y expresión. Ellos se lo pasaron muy bién. Muchas gracias por vuestro interés y dedicación y por mostrarnos en lo posible, imágenes de lo que ellos hicieron. Gracias.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s