Un nou espectacle infantil al mercat.

El passat dia 22 d’abril es va presentar en un teatre de l’Hospitalet de Llobregat un espectacle infantil titulat “Concert per a cobla, titelles i un drac!”. Uns 500 nens i nenes de cicle inicial van poder disfrutar, en dos actuacions, d’aquesta pre-estrena.

El que semblava que havia de ser un concert qualsevol de cobla es converteix en una història plena de disbarats en què la música, els jocs de paraules i la intervenció d’actors i titelles fan que esdevingui una explicació original de la música de cobla i dels seus intruments. Quan tot és a punt de començar sorgeix un imprevist que intenten resoldre. Quan sembla que tot està solucionat, la presència d’un drac que confon la Cobla Sant Jordi amb el “poble” de Sant Jordi ho embolica tot encara més. L’enginy del presentador, les titelles i els músics aconseguiran un final feliç per a una història en que tot és inesperat.

img_3663 dscf0009

dscf0014 dscf0008

img_3694 dscf0004

Segurament estareu pensant: “i que té a veure això amb el cicle inicial de Turó?”. Doncs d’entrada res perquè no hi varen anar els nostres alumnes. Però tot s’ha de dir que és un espectacle que ha “nascut” del cap i les mans d’alguns mestres de Turó. En Carles Herruz, professor de música de Turó, participa en l’espectacle com a músic de la cobla i fins ara n’ha portat el que podriem dir la producció executiva de l’espectacle. El guió, escenografia i direcció artística de l’espectacle és de’n Joan Enric Bonastre; i la construcció del cap del drac de’n Jordi Semis.

La idea va sorgir al curs 2006-2007 després d’assistir a un espectacle infantil (de qualitat dubtable) al Metropol. Amb la idea d’elevar la qualitat dels espectacles destinats a un públic infantil, i alhora combinar la música amb les arts escèniques. Està destinat a un públic infantil i també com a espectacle idoni per disfrutar-lo en família.
Esperem que el proper curs el poguem veure i disfrutar-lo a la nostra provincia. No patiu, que ja us informarem!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s