Benvinguts a l’ESTACIÓ DE LES LLETRES!

El diumenge, en el marc de la Jornada de Portes Obertes de Turó, vam inaugurar l’ESTACIÓ DE LES LLETRES. Fa uns dies us en presentàvem el projecte. Ara ja és una realitat.

 L’acte oficial d’inauguració es va celebrar al saló d’actes, on es va presentar el projecte i es va fer entrega als alumnes d’un punt de llibre, un enganxina de Librusion i van signar un llibre titulat “L’Estació de les lletres”, que pretenem escriure amb els nois i els professors. En Pau morales, pintor i il·lustrador en va fer l’escriptura simbòlica del títol.

 La portada del llibre, és un quadre del mateix Pau Morales que va pintar en directe al passadís del Cicle Inicial. Tot un espectacle! Pintura en directe, portada de llibre i quadre pel col·legi. Mil gràcies Pau!

      

    

  

 

Durant tot el matí es va poder visitar el Museu del Conte, preparat pels alumnes i professors del Cicle Inicial. Prometem properament una entrada específica del museu.

 Amb els actes de la Jornada de Portes obertes, i amb en Pau Morales com a convidat, va quedar inaugurada l’ESTACIÓ DE LES LLETRES!

 Doncs a escriure i a llegir molt!!!!

Ànim a tots!!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s