El Museu del Conte

         

En motiu de la inauguració de l’ESTACIÓ DE LES LLETRES i per dur a terme algunes de les activitats de la seva primera setamana hem convertit un aula del cicle inicial en el Museu del Conte

El Museu del Conte podriem dir que ja és una de les activitats clàssiques d’animació a la lectura per als més menuts. És una d’aquestes activitats que convida a prendre la lectura plaent des de fora del concepte instructiu. Ens ajuda als mestres a diferenciar la didàctica del foment de la lectura per plaer.

Consisteix en crear un espai, i sobretot un climax, on els elements principals d’alguns contes es converteixen en el centre d’atenció de les converses i mirades de grans i petits durant uns dies.

 Res més màgic que exposar i observar les molles de pa d’en Pulgarcito, el vestit i la diadema de la Ventafocs, el cistell de la Caputxeta Vermella, l’olla,ecombra i barret de la bruixa entre molts d’altres. Cada objecte va acompanyat d’un cartell explicant quin objecte i de quin conte és.

      

 

 

 

Desgraciadament i per un error tècnic i humà no disposem de gaires fotografies. 

El muntatge i les aportacions de tot l’equip de professors del Cicle Incial amb les indispensables aportacions dels alumnes van fer que el Museu del Conte fos tot un èxit en la la nostra tercera edició. Dels tres museus fets a Turó, de moment, aquest ha estat el més gran i elaborat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s