Primeres “flors” de la Setmana de l’Escriptor.

 

Ja fa dos setmanes que vàrem passar la Setmana de l’Escriptor. Amb aquells dies preteniem iniciar un procés d’escriptura en la que tots prenéssim consciència de què significa ESCRIURE, amb tot el que això comporta de procés creatiu.

 La veritat és que les espectatives ja estan més que superades. Cada dia ens van arribant  noves “creacions literàries” dels alumnes del cicle inicial. La ideas és que mica en mica anem escrivint entre tots el llibre de l’Estació de les lletres.

 De moment estem en una primera fase de creació i recollida de textos. Un segon pas serà fer-ne algunes correcions i petites modificacions d’estil per part dels mateixos “petits escriptors”.

            

Una de les activitats prèvies que vàrem fer durant els primers dies de l’Estació de les Lletres, va ser explicar-los en que consisteix una “tempesta d’idees”, una de les tècniques per a treure idees en qualsevol procés d’innovació. La millor manera d’explicar-ho era fent-ne una, sota l’inspiració del quadre-portada del trimestre literari.

El resultat: totalment sorprenent i al·lucinant. Fins on pot arribar la imaginació i inventiva dels nens!

           

 Ah per cert! Un aplaudiment molt fort pels pares, mares, germans, germanes, avis, àvies… tots els que us heu implicat com a col·laboradors, assistents de redacció o tècnics informàtics de qualsevol mena, per la redacció dels textos arribats fins al moment.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s