Pilarín Bayés inaugura la II Estació de les Lletres

No podíem iniciar l’Estació de les Lletres de millor manera: amb la visita de la Pilarín Bayés.

El dimarts dia 8 de febrer ens va visitar la Pilarín, reconeguda i famosa il·lustradora de llibres, que podríem dir que va inaugurar oficialment l’Estació de les lletres del 2011, i ens va fer vibrar a tots amb la fascinant feina de la il·lustració. Pilarín, gràcies per compartir-la!

Va ser una jornada molt complerta en la que la Pilarín, a les aules de primer, segon i tercer, va explicar algunes històries mentres anava dibuixant. En cadascuna de les sessions va incloure unes paraules d’encoratjament i animació cap als llibres  animant als nanos a llegir molt i descubrir tot el que es pot aprendre amb la lectura. Al final el torn de preguntes.

Va respondre moltíssimes preguntes, que va contestar de forma molt entranyable i completa. L’espontaneitat i la senzillesa dels alumnes més petits del col·legi, junt amb la tendresa i dedicació de la Pilarín, van fer que ens sumergíssim tots en una atmosfera indescriptible.

En acabar les sessions, va dedicar alguns dels seus llibres que molts alumnes havien portat de casa. Un quants alumnes de segon van tenir la iniciativa de regarlar-li un dibuix, als que ella va respondre regalant-ne un de seu que va dedicar personalment.

També ens va regalar un dibuix fet al moment amb la següent dedicatòria: “Descubrir la lectura, entendre el món”.

Moment divertit i entranyable també va ser quan va firmar i dedicar uns dels seus personatges que el Sr. Semis havia preparat en fusta per decorar el passadís de  Primària, i el moment en que es va voler fer una foto en el cartell de l’Estació de les Lletres.

En acabar les tres primeres sessions, vam aprofitar per a que descansés, i així vam poder ensenyar-li el col·legi. Quan ens dirigíem cap al menjador, moment en que els alumnes anaven a dinar, vam rebre rebotada una pilota que s’havia escapat de les mans a algun nen. La Pilarín va reaccionar dient: “passa, passa que faré un xut!”, i li va clavar una puntada a la pilota que ens va deixar a tots impressionats. Aquest fet, i el de que ens portés com a obsequi un fuet de Vic (on ella viu), mostren una PERSONALITAT única i irrepetible.

En passar per davant de la secretaria del col·legi es va aturar per fer un dibuix a les persones d’administració.

La darrera sessió va ser al saló d’actes, i va estar dirigida als alumnes de 4t 5è i 6è que voluntariament i volien assistir, ja que va ser a l’hora de l’esbarjo. N’hi van assistir més de seixanta.

En definitiva, un inici espectacular de la II Estació de les Lletres.

Moltes gràcies Pilarín!

Anuncios

2 Respuestas a “Pilarín Bayés inaugura la II Estació de les Lletres

  1. ¡Qué pasada! Cada vez me gusta más esto de la estación de las letras.

    • La verdad, es es que a mí también. Pilarín derrochaba entusismo, energía y alegría. Nada mejor para combinarlo con la lectura. Mejor arranque… imposible.

      Gracias por comentar… brother.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s