La Bibliomòbil. Una biblioteca amb molta vida.

(Entrada ja publicada anteriorment)

Segurament als pares i mares de segon i tercer ja us sonarà el nom. Als de primer potser no tant. Però no patiu! ja en sentireu parlar prou, sobretot per part dels vostres fills. Això és el que esperem.

És un projecte que vam encetar ja fa set cursos. És una biblioteca que no és per anar-hi sinó que és ella la que ve a nosaltres. Un armari, dissenyat exclusivament per aquesta funció, amb rodes i que va d’aula en aula, de la planta baixa, és clar! Els alumnes del Cicle Incial dediquen estones a mirar, llegir, classificar, tornar a mirar, canviar diferents tipus de llibres adequats per a la seva edat, i sobretot agafar un gust per la lectura que va més enllà d’un mecanisme consistent en desxifrar un codi escrit.

La Bibliomòbil s’ha convertit ja en tota una institució molt present en el passadís i en les aules del nostre Cicle Incial. Enguany ja tenim preparades algunes activitats, antigues i noves, que organitzarem a partir de la Bibliomòbil. La Bibliomòbil és molt més que uns prestatges on els “llibres dormen”. Podem dir que la Bibiomòbil té vida propia! (i això sense exagerar!)

Al febrer del 2007 ens van publicar un article a un portal força reconegut en l’àmbit de l’animació a la lectura infantil. Ja va ser un reconeixement a un projecte que estava començant, i encara que ens falta bastant per fer, ja està força consolidat.

Enllaç a l’article de ANIMALEC

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s