Pau Morales pinta el quadre de la II Estació de les Lletres

La visita “de treball” d’en Pau Morales ha estat el plat fort de la setmana de l’il·lustrador. Ja feia dies que l’esperàvem, amb el record contínuament present (perquè està al passadís) del quadre que ens va pintar l’any passat.

Es dedica sobretot a la pintura i ha realitzat treballs d’il.lustració per llibres, pintures murals, graffitis i diferents col.laboracions en espectacles amb pintures en directe, disseny i construcció d’escenografies..

Va pintar en directe el quadre de la II Estació de les Lletres. Va començar cap a les 13:30, davant d’una fusta blanca de 2,5 m x 1,5. Era l’hora de l’esbarjo però molts alumnes van deixar la pilota i els jocs a banda per poder observar el procés creatiu. Van poder veure l’evolució al llarg de tota la tarda.

Molt enriquidor va ser veure com treballa un artista. Prèviament, amb els de primer, segon i tercer, havíem treballat a classe un esbós que el mateix Pau havia fet. Ens ha servit per entendre que no s’improvisa res i que la inspiració bé de molt de treballar.

En Pau va respondre a les preguntes que espontàniament li anaven fent. En un moment donat, un bon grup d’alumne el van obsequiar amb uns dibuixos i ell els va correspondre amb una petita dedicatòria.

A les 17:30 firmava el quadre. Una producció espectacular en 4 hores de feina sense parar, amb un públic entusiasmat, i això sí, a ritme de música blues.

Com tots els convidats a l’Estació de les Lletres va posar davant la càmara en el cartell que anuncia el trimestre literari.

En definitiva, ja tenim quadre de la II Estació de les Lletres per  a que perduri en el temps. Però sobretot tot un espectacle que de ben segur a fet que el nois apreciïn i valorin un mica més la feia dels artistes i de totes les persones que poden treballar en l’edició d’un llibre.

Pau, moltes gràcies per aquesta feina tant fascinant, i sobretot per compartir-la!

T’esperem per la III Estació de les LLetres!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s