Retalls de petits dibuixants

La Setmana de l’il·lustrador ja va passar, però encara en duren algunes de les activitats iniciades en aquells dies. La Setmana del Còmic ha donat continuitat a algunes d’aquestes activitats. Aquí us en presentem algunes.

LES MINI-HISTÒRIES DE RATOLINS

Les “Mini-històries de ratolins” ha estat una activitat que han fet els de primer. Consisteix en il·lustrar uns contes breus en els que els protagonistes de les històries són ratolins. La història ja està escrita però en falten les il·lustracions. Evidentment, abans de posar-se a dibuixar han d’haver llegit la història varies vegades.

Cada llibre ha estat il·lustrat per dos alumnes.

La il·lusió i l’entusiasme que han posat els nanos demostra el grau d’acceptació que ha tingut aquesta activitat. A partir d’una divertida confusió d’un alumne al traduir-ne el títol al  castellà, han estat nomenades com “Las historias de ratolines”.

El resultat final ha donat peu a confeccionar una biblioteca temàtica una mica peculiar: “La Biblioteca del Ratolí”.

 

EL LLIBRE QUE M’AGRADARIA

Els de tercer han desenvolupat una activitat consistent en dissenyar una portada de llibre. La peculiaritat és que havia de ser d’un llibre únic i irrepetible: el llibre que no existeix i que els agradaria que existís.

La resposta i implicació dels alumnes per aquesta iniciativa ha estat aclaparadora, i el resultat ha estat una molt bona exposició de portades de llibre.

Quis sap si algun dia veurem publicat algún d’aquests llibres! Ara els falta escriure la història… però més d’un ja en tenia la intenció.

ELS MURALS IL·LUSTRATS

Els de segon han fet uns murals il·lustrat al voltant del tema de la primavera. La característica diferencial d’aquesta activitat ha estat el treball en grup sota l’ombra de la filosofia del treball cooperatiu.

 

Anuncios

Una respuesta a “Retalls de petits dibuixants

  1. Qué portadas tan fantásticas, os invitamos a ver la colección junto a las clases de 3º. Ahora toca ponerse a escribir todas esas historias que tanto nos gustarían. El reto para el próximo año puede ser en lugar de una portada para un libro, una historia para cada portada. Ánimo artistas!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s