Un conta-contes molt especial

La Setmana del Teatre i les Titlles tenia un objectiu específic: que els nanos entenguin que darrera de les arts escèniques, com pot ser una representació de teatre o una sessió de conta-contes, hi ha un treball previ fonamental per part d’un escriptor.

Dos han estat les principals activitats d’aquesta setmana. Per una banda la representació de teatre amb el títol “El gat amb botes”, dramatizada per un grup d’alumnes de 5è i 6è, sota la direcció del Sr. Albiol. Dedicarem una entrada específica per a presentar-vos el grup de teatre.

Per una altra banda, les sessions de conta-contes i dramatització d’històries per part dels alumnes de 4t d’ESO del mateix col·legi.

Ha estat una iniciativa del Sr. Gálea, i que ha suposat un treball de coordinació entre l’últim curs de l’ESO i els primers de la Primària.

Una primera fase ha estat tot el treball previ dels alumnes de 4t d’ESO, en el marc temàtic de l’expressió corporal treballat en l’assignatura d’Educació Física amb col·laboració del departament de llengua. Aquesta prepació ha consistit en aprendre alguns recursos bàsics de la narració oral, i sobretot a treballar la creativiat.

La posada en escena ha estat per grups, tant dels narradors-actors com dels oyents.

Una experiència molt enriquidora, no només per la vessant litarària, sinó també pel fet que els alumnes més grans de l’ESO hagin estat treballant per als més petits del col·legi.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s