Una de petits actors. Enhorabona!

Un grup d’alumnes de 5è i 6è de Primària formen part del Grup de Teatre. Sota la direcció del Sr. Albiol, enguany han preparat una adaptació del  conte clàssic El Gat amb botes.

Les primeres representacions ha tingut de públic als alumnes de primer a tercer, coincidint amb la Setmana del Teatre i les titelles de l’Estació de les Lletres. El 14 d’abril ho representen pels alumnes de 4t a 6è, dia en que a Turó celebrarem enguany la diada de Sant Jordi.

Són moltes les hores invertides en l’assaig, l’estudi del guió, la preparació de l’escenografia, però la veritat és que el resultat és veritablement sorprenent. Una posada en escena fantàstica i excelent!

En un col·legi hi ha un jutges imparcials i estrictes: els nens. L’atenció durant més de mitja hora, les cares de bocabadats i els forts aplaudiments del final, són el seu veredicte que parla per sí mateix.

També s’ha de dir que els alumnes que formen el Grup de Teatre ho fan de forma voluntària sacrificant moltes hores d’esbarjo.

Enhorabona per a tots!!! I moltes gràcies Sr. Albiol per aquesta tasca impagable!!!

Suposem que tothom qui vulgui disfrutar de la representació ho podran fer el dia 5 de juny en la festa de final de curs.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s