El tren de l’Estació de les lletres… ha marxat.

L’Estació de les Lletres s’acaba sempre amb la diada de Sant Jordi, el dia del llibre. Com que enguany ha estat durant la Setmana Santa, a Turó ho vam celebrar el passat 14 d’abril.

Gran part de matí va estar dedicada a ultimar els escrits del que ha de ser un llibre sobre la nostra escola escrit entre tots els alumnes de Primària. Després vam tenir la oportunitat de comprar llibres en el mateix col·legi.

 

Per la tarda, l’acte de cloenda “oficial” al saló d’actes del col·legi que va consistir en la narració del conte “En Tom i la volta al món en trompeta” per part del Sr. Bonastre (narrador) i el Sr. Carles (trompeta). Fa uns dies vàrem publicar una entrada parlant d’aquest conte.

   

Tot seguit els professors van dirigir unes paraules com a final de l’Estació de les Lletres, i vam concloure l’acte amb el lliurament de diplomes als participants del III Concurs de mascotes de Biblioteca.

      

Per acabar la jornada, coca amb xocolata!

No sabem ben bé amb quin qualificatiu expressar l’èxit d’aquesta II Estació de les Lletres. Potser podria ser “excelent”… “fantàstic”… “increible”… El que sí és cert és que si l’objectiu era que els nanos adquirissin un gust per la lectura, aquest ha estat més que superat. Són molts els fruits visibles, però encara en són molt més superiors els que no es veuen.

UN FORT APLAUDIMENT per a tots aquells que hi heu participat, d’una manera o d’una altra,  tant alumnes com professors o mares i pares… tots. UN FORT APLAUDIMENT  per a tots aquells que heu cregut en l’animació a la lectura.

Us esperem en la propera Estació de les Lletres, encara que segurament ens trobarem en algun conte.

Mil gràcies a tots!!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s